Vintage Kilo Sale

Hoe werkt de kilo sale?

MEEST GESTELDE VRAGEN
Hoe gaat dat dan, per kilo shoppen? Heel simpel!

HOE WERKT HET?
Je shopt, je weegt en je betaalt naar gewicht: gewicht x kiloprijs = prijs 

MINIMALE AFNAME?
Er is geen minimum of maximum gewicht vereist. Je betaalt: gewicht x kiloprijs = wat je afrekent.

PASSEN?
Je kan je vintage items passen in een gezamenlijke pasruimte met spiegels en tussendoor je spullen wegen op het weegstation. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

HOE BETALEN?
Bij het afrekenpunt reken je je spullen af. Op alle vintage kilo sales is er PIN aanwezig, dit heeft ook de voorkeur (no creditcards).

WAAR KOMT DE KLEDING VANDAAN?
De kleding die wordt verkocht tijdens onze sales komt onder andere uit Amerika, Italië, Frankrijk en Engeland. Kortom uit de hele wereld!

VERANTWOORD?
De kleding die wordt verkocht tijdens onze sales is allemaal vintage en wordt op deze manier hergebruikt. Daarom milieubewust. Daarnaast maken wij geen gebruik van plastic tassen.

VINTAGE Sale | Rotterdam

Spek Design Dock van Helmontstraat 19 Rotterdam

Zaterdag 26 november en zondag 27 november

VRIJ INLOOP zaterdag 10:00 – 16:00 uur en zondag van 11:00 – 15:00 uur

The Vintage Rebel

Duurzame A-kwaliteit, kleding voor iedereen!

Sinds de eerste kilo sale in Rotterdam op 24 maart 2013 is de Vintage Kilo Sale uitgegroeid tot een geliefd terugkerend event!

Met altijd zo’n 2 ton vintage voorraad uit de 70’s, 80’s en 90’s reist het team door het hele land, steeds op een andere verrassende locatie. De A-kwaliteit items zijn geselecteerd door ons enthousiaste team en is iedere keer weer anders. Check de agenda voor de aankomende sales!